LIPUNMYYNTIPISTEET

Meri Oulun Kesäteatterin ovimyynti
Ovimyyntipiste majakassa pääporttien ulkopuolella avataan aina esityspäivinä 1,5 tuntia ennen esityksen alkua.

Valkealinnan Lippukauppa (ennakkomyynti)
Oulun keskustassa Teatteri Rion vieressä osoitteessa Isokatu 19, 90100 Oulu.
Avoinna ma-pe klo 11-17 sekä la klo 11-15. Puh. 040 838 4808.

Ticketmaster (ennakkomyynti)
Lippuja esityksiimme saa samaan hintaan myös Ticketmasterin myyntipisteistä kautta maan.
www.ticketmaster.fi Puh. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

AUKIOLOAJAT

Portit Meri Oulun alueelle avataan 1,5 tuntia ennen esitysten alkua samalla kun ovimyyntipiste aukeaa. Katsomo avataan yleisölle n. 15 minuuttia ennen esityksen alkamista.

IKÄRAJAT

Meri Oulun esityksiin ei ole ikärajoja ellei toisin mainittu.

SAAPUMINEN HENKILÖAUTOLLA & PYSÄKÖINTI

Meri Oulun tapahtuma-alueen vieressä on parkkipaikat 300 autolle. Valvotuille maksullisille pysäköintipaikoille on liikenteenohjaus. Omalla autolla saapuvien kannattaa kuitenkin varata kunnolla aikaa eikä jättää tuloa ihan viime hetkeen. Teatterin esitykset alkavat teatterin kellon mukaan ajallaan. Esityksen alkaessa suljemme portit eikä sisäänpääsyä voida taata ennen kuin väliajalla.

Myös linja-autoille on omat parkkipaikat Meri Oulun parkkialueella.

JULKINEN LIIKENNE

Toppilan Möljälle pääsee kätevästi myös paikallisbussin linjalla numero 15 ja 15N. Voitte tarkistaa bussien aikataulut osoitteesta: www.koskilinjat.fi.

ISTUMAPAIKAT

Meri Oulussa on numeroitu katettu katsomo. Katsomossa on tarvittaessa jopa n. 2400 asiakaspaikkaa. Meri Oulu on siten Suomen suurin kesäteatteri.

PYÖRÄTUOLIT

Pyörätuolilla liikkuville Meri Oulun katsomossa on runsaasti paikkoja. Kaikkialle Meri Oulun alueella on helppo liikkua pyörätuolilla. Saattaja pääsee esityksiin veloituksetta.

ESITYKSEN PERUUNTUMINEN

Esitysten peruutukset ovat mahdollisia ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Tällöin teatteri lunastaa takaisin ostetut pääsyliput lippua vastaan tai lipun voi vaihtaa johonkin toiseen esitykseen. Teatteri ei vastaa muista peruutuksen tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista.

Meri Oulu pidättää oikeuden ohjelmien ja hintojen muutoksiin.

RAVINTOLAT

Alueellamme on useita ravintoloita ja anniskelupisteitä. Ravintoloissamme on A-oikeudet. Meillä on yhteensä yli tuhat katettua ravintolapaikkaa. Ravintolamyynti päättyy 5 minuuttia ennen esityksen alkua ja avautuu heti väliajan alkaessa tai esityksen päätyttyä. Konsertti-iltoina ravintolat ovat koko ajan auki.