OHJELMISTOSSA:

Meri Oulun keisarihuutokauppa

Jukka Puotila Show

Mikko Alatalo:
Suomen suurin lauluilta


Hyvät naiset ja herrat -
Ismo Leikola!


Möljä Blues Night

Sisko ja sen veli

Suomi 100 - Sadan ja sävelen ilta

Jari Sillanpää

MERI OULUN KEISARIHUUTOKAUPPA

Meri Oulun kesäteatterin avaus tapahtuu tänä vuonna keskiviikkona 28. kesäkuuta. Avajaispäivän kruunaa huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki Heli -vaimoineen. Avajaispäivänä kesäteatterin alueella on myös suuri kirpputori ja menoa vauhdittaa Kenneth Sjöwall´s Dixie Dudes.

Suuressa huutokauppatapahtumassa on myytävänä toistasataa kiinnostavaa esinettä ja pitopaikkana on Meri Oulun 2500-paikkainen pääkatsomo. Huutokaupattavat tavarat ovat näytillä tuntia ennen varsinaisen kapanteon alkua. Huutokaupan tuotto menee hyväntekeväisyyteen oululaisen urheilun edistämiseksi. "Huutokaupattavat tavarat menevät meillä omaksutun tavan mukaan eli niillä ei ole pohjahintoja ja huutoja korotetaan minimissään 5 eurolla", kertaa Aki Palsanmäki jo tv:sta tuttua käytäntöä.

Suurkirppiksen myyntipöytiä voi varata Meri Oulun kesäteatterilta hintaan 15 eur/pöytä. Kirppis on avoinna huutokauppatapahtuman päättymisen jälkeen vielä tunnin. Sadettakaan ei tarvitse kirppismyyjien pelätä, sillä varamyyntipaikkana on Telakkaravintolan suuri katettu tila.

Tapahtuma Meri Oulun kesäteatterissa ke 28.6.2017:
klo 14:00 portit ja kirpputori avataan yleisölle
klo 17:30 Kenneth Sjöwall´s Dixie Dudes aloittaa
klo 18:30 Huutokauppa alkaa

Vapaa pääsy!

< Takaisin