JARI SILLANPÄÄ - ILTA MÖLJÄLLÄ

Useita kuukausia kotimaisilta esiintymisareenoilta poissa ollut Jari Sillanpää pitää yllätyskonsertin Meri Oulun Kesäteatterissa torstaina 18. heinäkuuta kello 19.00.

Teemalla ”Ilta Möljällä” Sillanpää tuo mukanaan konsertin, jonka hän esitti Espanjan Fuengirolassa muutama viikko sitten. Konsertti oli loppuunmyyty menestys ja nyt Sillanpää on täydentänyt sen sisältöä myös nostalgisilla poiminnoilla.

Tarjolla on erilaista Jaria. Intiimi ja ihmisläheinen musiikkitapahtuma sisältää paitsi herkkää tunnelmaa myös runsaan määrän tuttuja Jarin hittejä, kertoo Sillanpään keikkamyyjä ja konsertin yksi järjestäjistä Miia Valenko.

Jari Sillanpään konsertti Meri Oulun kesäteatterissa on kesän ainoa Pohjois-Suomessa. Jari halusi tulla Ouluun ja nimenomaan Meri Oulun kesäteatteriin Fuengirolassa suunnitellun konserttinsa kanssa. Syynä on monivuotinen perinne. Jari on konsertoinut Möljällä toistakymmentä kertaa ja arvostaa oululaista yleisöä suuresti. Vastaanotto on aina ollut lämmin ja vuorovaikutus katsojien kanssa hyvin toimiva, korostaa Valenko.

Konsertti Meri Oulun kesäteatterissa:
to 18.7.2019 klo 19

Liput:
30,50 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ennakkoon)
33,50 € (ennakkoliput)
35,00 € (liput ovelta)


< Takaisin