OHJELMISTOSSA:

Meri Oulun keisarihuutokauppa

Jukka Puotila Show

Mikko Alatalo:
Suomen suurin lauluilta


Hyvät naiset ja herrat -
Ismo Leikola!


Möljä Blues Night

Sisko ja sen veli

Suomi 100 - Sadan ja sävelen ilta

Jari Sillanpää

MÖLJÄ BLUES NIGHT 2017

Mike Zito (USA) / Bryn Jones (UK) / Ida Bang & Blue Tears (SWE) / Ben Granfelt Band (FIN)

Meri Oulussa toista vuotta järjestettävä bluesfestivaali tarjoaa lauantai-illan täydeltä bluesmusiikin parasta antia. Erja Lyytisen kasaama kansainvälinen kattaus saapuu harvinaiselle yhteiskeikalle Meri Oulun kesäteatteriin.

www.moljablues.fi

Mike Zito (USA)
Festivaalin pääesiintyjä tänä vuonna on St. Louisista kotoisin oleva blueskitaristi Mike Zito. Ziton ensimmäinen albumi “Blue Room” julkaistiin vuonna 1998 ja hän on sittemmin levyttänyt mm. Eclectro Groove Records- ja Ruf Records -levymerkeille.

Viime vuodet Zito on kiertänyt maailmalla superkokoonpano Royal Southern Brotherhoodissa yhdessä Cyril Nevillen ja Devon Allmanin kanssa. Mike on lisäksi tuottanut albumeita mm. amerikkalaiskitaristi Samantha Fishille sekä Laurence Jonesille ja Albert Castiglialle. Zito on lisäksi palkittu useaan otteeseen Blues Music Awards -palkinnoilla Memphisissä.

Bryn Jones (UK)
Laulaja-lauluntekijä Bryn Jones on Walesista kotoisin oleva suuren äänen omaava laulaja, jonka pitkä ura trubaduurina ja lauluntekijänä on tuottanut lukuisia esiintymisiä ympäri Eurooppaa. Ensimmäiset esiintymisensä Jones teki legendaarisella Marquee Clubilla Lontoossa ja on sittemmin asettunut Suomeen ja soittanut yhtyeissä kuten Zook ja Tres Hooliganes. Jones soittaa myös rockyhtye Los Bastardos Finlandeses -kokoonpanossa, jolla oli muutama vuosi taaksepäin radiohitti kappaleella “Acapulco”. Jones on juuri julkaissut uuden levyn, jolla mies esittää tusinan verran säveltämiään kappaleita, herkistä tulkinnoista riemastuttaviin juomalauluihin.

Ida Bang & Blue Tears (SWE)
Ida Bang & Blue Tears on tukholmalainen retro/roots -yhtye, joka esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Suomessa! Yhtyeen keulakuva ja johtohahmo Ida Bang on Skandinaavisen bluestaivaan laulajalupaus, jonka kuulaassa äänessä kuuluvat idoleidensa Bonnie Raittin ja Susan Tedeschin perintö. Vuonna 2016 yhtye osallistui European Blues Challenge - kilpailuun herättäen paljon positiivista huomiota. Samana vuonna julkaistiin myös yhtyeen debyyttialbumi “Possibilities“, joka sai loistavia arvioita ympäri Skandinaviaa. Ida Bang on lisäksi perustanut Ladies Got The Blues -yhtyeen ja järjestänyt lukuisia konsertteja kululuisalla Fasching-klubilla Tukholmassa vahvistaen näin pohjoismaalaisten naisten asemaa bluesmusiikin saralla.

Ben Granfelt Band (FIN)
Maailmanluokan kitarointia on luvassa kun suomenruotsalainen Ben Granfelt nousee Möljän päälavalle tiiviin trionsa kanssa. Ben Granfelt Bandissa soittavat jo toistakymmentä vuotta yhdessä soittaneet Joni Vihervä (basso) ja Miri Miettinen (rummut). Granfelt on kiertänyt lisäksi yhtyeiden Gringos Locos, Leningrad Cowboys ja Guitar Slingers kanssa. Ehkä parhaiten maailmalla Wishbone Ash vuosistaan tunnettu Granfelt on niinikään juuri julkaissut etenkin Saksassa kiinnostusta herättäneen rock-blues -albumin “Another Day”, jolla Granfelt esittelee erittäin taidokasta kitarointiaan Jeff Beckin ja Gary Mooren kaltaisten kitaristien jalanjäljissä.

Tapahtuma Meri Oulun kesäteatterissa la 8.7.2017:
17:00 Ovet alueelle avataan & ovilipunmyynti aukeaa
18:30–19:30 BEN GRANFELT BAND (Päälava)
19:40–20:10 BRYN JONES (Telakkaravintola)
20:15–21:30 IDA BANG & BLUE TEARS (Päälava)
21:40–22:10 BRYN JONES (Telakkaravintola)
22:15–23:45 MIKE ZITO (Päälava)

www.moljablues.fi

Liput:
26,50 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät & lapset alle 12-v)
29,50 € (peruslippu)

< Takaisin