Uit: Kaunis veera

Uuden Iloisen Teatterin romanttinen musiikkikomedia Kaunis Veera on peruttu kesältä 2020. Pyydämme esitykseen jo lipun ostaneita ottamaan yhteyttä UIT:n lipunmyyntiin osoitteeseen liput@uit.fi tai Ticketmasteriin www.ticketmaster.fi.
Meri Oulun kesäteatteri ei vastaa lipun palautuksista, vaan Koronaviruksen vuoksi peruttujen esityslippujen hyvityksistä huolehtii UIT.

UIT:n asiakastiedote Koronaviruksen aiheuttamista muutoksista:

UIT on maamme ainoa ammattiteatteri, joka toimiiilman yhteiskunnallista tukea. Rahoituksemme on täysin lipputulojen varassa, kun muilla ammattiteatterilla lipunmyynnin osuus budjeteista on 20 -40%. Ennakkolipunmyynnintuotoilla UIT maksaa produktioidensa tuotannot ensi-iltoihin.

Tässä poikkeuksellisessa ja odottamattomassa tilanteessa emme valitettavasti tässä vaiheessa kykene lunastamaan jo ostettuja lippuja takaisin, vaan tarjoamme ensisijaisina vaihtoehtoina lippujen vaihtoa ko. tuotannon ensi vuoden näytökseen tai lippujen vaihtoa lahjakorteiksi. Toivomme sydämestämme, että tukisitte meitä ja vaihtaisitte lippunne kevään ja kesän 2021 esityksiin tai lahjakortteihin. Tällöin ette myöskään menetä Ticketmasterin palvelumaksun osuutta (3 -4€/lippu), jota ei takaisinlunastettaessa hyvitetä.

Koko henkilökuntamme on tällä hetkellä lomautettu ja aloitamme lippujen vaihdon 1.6. Vaihtoaikaa on 30.11.asti. Julkaisemme selkeät ohjeet lippuvaihdosta ennen sen alkua kotisivuillamme (www.uit.fi) ja facebook-ryhmässämme (@uusiiloinenteatteri).

Mikäli kuitenkin päädytte esittämään palautusvaateen, pyydämme teiltä kärsivällisyyttä. Tänä lomautusten ja epävakaan taloudellisen tilanteen aikana resurssimme ovat varsin vaatimattomat. Aloitamme mahdollisten palautusten käsittelyn samanaikaisesti lippuvaihdon kanssa 1.6.2020.

Jos tarvitsette lisätietoa, lähettäkää meille sähköpostia liput@uit.fi.
Olemme pahoillamme tämän valitettavan tilanteen teille aiheuttamista pettymyksistä ja kiitämme kärsivällisyydestänne, ymmärryksestänne ja tuestanne, jota olemme jo runsaasti saaneet. Toivomme teille, läheisillenne ja meille kaikille suomalaisille turvallista nykypäivää ja uutta iloisempaa tulevaisuutta.
UIT:n väki

0505951497

info@merioulu.fi