Jari Sillanpää – Ilta Oulussa

Sulavin, kissamaisen kevein tanssiaskelin hän saapuu estradille, valloittaa lavan tajunnanräjäyttävällä karismallaan ja ilta illan jälkeen hänen lahjakkuudestaan ja äänensä kauniista soinnista hurmaantunut yleisö puhkeaa jälleen kerran raikuviin suosionosoituksiin.

Ruotsissa, Ludvikassa elokuun 16. päivä vuonna 1965 syntynyt Jari Veikko Sillanpää on kiistatta yksi Suomen rakastetuimmista, suosituimmista ja seuratuimmista viihdetaiteilijoista, ellei jopa se kaikkein rakastetuin. Tähtimerkilleen tyypillisenä leijonana Jari tietää kuka hän on, mitä hän haluaa ja nauttii täysin siemauksin saamansa huomion tuomasta suloisesta lämmöstä.
Lukuisten lava-, festivaali- ja ravintolakeikkojen lisäksi supersuositun Jari Sillanpään yli 16-vuotiseen viihdyttäjän uraan mahtuu hurja määrä toinen toistaan loisteliaampia konsertti- ja showkiertueita, joilla hän on osoittanut loputtoman monipuolisuutensa, herkkyytensä ja kunnioitettavan kykynsä nauraa itselleen. Omien henkiläkohtaisten projektiensa lisäksi hän on tehnyt mm. kaksi massiivista, suuren suosion saavuttanutta MeStarat -showkiertuetta lapsuuden idolinsa ja koko kansan sinivalkoisen äänen Katri Helenan kanssa.

Huom. Tilaisuus toteutetaan viranomaissuosituksia ja turvallisuusohjeita noudattaen. Kesän ohjeistuksista riippuen, saatamme edellyttää kasvomaskin käyttöä tilaisuudessa, terveydentilan sen salliessa.

Esitys: Perjantaina 20.8.2021 kello 19

Esityksen kesto:

n. 2 tuntia, sisältäen väliajan

 

kesäteatteri, teatteri, Oulu, Meri, Meri Oulu, UIT, Toppilansaari,Liput:

42 € (peruslippu)

040 838 4808 ma-la kello 12-19

info@merioulu.fi