Möljä fest 

Kesän ensimmäinen Möljä Fest tuo pitkän koronatauon jälkeen esiintymislavalleen nipun menomusiikin parhaimmistoa. Perjantaina 14.8.2020 klo 19.00 alkaen lauteille kiipeävät superkitaristi Heikki Silvennoisen ja voimaballadien spesialisti Sami Hintsasen tätä festaria varten koottu huippubändi. 

Herrat Silvennoinen ja Hintsanen nähtiin viime kesänä Möljän kesänäytelmän tähtinä ja nyt herrat esittävät parhaat puolensa musiikin saralla.

Illan lämppäreinä nähdään kolme erityyppistä kokoonpanoa. Gösta Sundqvistin aikanaan luotsaama Leevi and the Leevings perintöä ylläpitävä LeeWngs –bändi tuo mukanaan kaikki esikuvansa hitit. LeeWinsistä sanotaan, että se on maamme ainoa oikea Sundqvistin musiikin cover osaaja.
Oululainen 11-henkinen Mustana on monille tuttu loisto-orkesteri, joka Santana-tyyppisen musiikkinsa myötä on niittänyt huomattavaa mainetta. Ison bändin solisteina nähdään ainakin Nina Valkama ja Markus Aalto.
Rokinpaa osastoa edustaa Juliet Jänes. Kokoonpanon esikuva löytyy muutamien vuosien takaa. Tuttuja biisejä on siis tulossa myös tältä suunnalta.
Möljä Fest on myös hyväntekeväisyystilaisuus. Jokaisesta ostetusta pääsylipusta tuloutetaan 2 eur OYS:n syöpälasten hyväksi.

Esitys: Pe 14.8.20 kello 19

Liput: 34 euroa 

kesäteatteri, teatteri, Oulu, Meri, Meri Oulu, UIT, Toppilansaari,

 

 

0505951497

info@merioulu.fi