Parhaat päältä

Parhaat päältä ottaa ilon irti!

Meri Oulun kesäteatterin elokuinen huipennus on ainutlaatuinen tapaus. Esiintyjäkakusta on napattu Parhaat päältä. Illan aikana lavalle nousevat Jukka Puotila, Heikki Silvennoinen, Jaakko Saariluoma ja Joni Pakanen.

Parhaat päältä –tapahtuma koostuu kolmesta osasta. Osien välissä pidetään kaksi virvoittavaa väliaikaa, joten tiedossa on ajanvietettä koko illaksi.

Jukka Puotila on Suomen kysytyin imitaattori, jonka aihepiiri pureutuu päivittäisiin tapahtumiin ja kaikkien tuntemiin henkilöhahmoihin. Näyttelijänä häneltä löytyy harvinainen kyky paitsi kuulostaa esittämältään henkilöltä myös näyttää häneltä.

Heikki Silvennoinen on Kummelien tunnetuin viihdyttäjä. Talven aikana nähty Kontio & Parmas tv-sarja on antanut Kummeleiden ohella riemastuttavia hetkiä television katsojille. Loistavana kitaristinakin tunnettu Heikki ei nyt soita vaan keskittyy näyttelemiseen. Hänethän muistetaan myös viime kesältä Meri Oulun kesänäytelmän pääroolista, jossa niin katsomo kuin esiintyjätkin ”repeilivät” naurusta.

Jaakko Saariluoma on sanavalmiudessaan yksi televisiokanavien käytetyimmistä esiintyjistä. Erilaisten viihdeohjelmien lisäksi Jaska tunnetaan huipputaitavana stand up –koomikkona, joka ei anna armoa edes paikalla oleville katsojille.

Vuoden Esiintyjä –palkinnon talvella pokannut Joni Pakanen tuo iltaan omanlaisensa lisän. Joni on saavuttanut huomattavaa arvostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Suomalaisessa stand upin ja taikuuden yhdistelyssä Joni on erittäin kysytty esiintyjä. Jonin temput vitseillä säestettynä koettelevat uskottavuuden rajoja.

Esityksen kesto:

n. 3 tuntia, sisältää kaksi väliakaa

 

Liput:

42 € (peruslippu)
39 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät))

0505951497

info@merioulu.fi